Inschrijven

ONLINE INSCHRIJVEN

Het is momenteel niet mogelijk om in te schrijven.

De Urban Walk Haarlem gaat zondag 8 november niet door!

De Urban Walk Haarlem wordt verplaatst naar 2021. Gezien de laatste ontwikkelingen rondom COVID-19 en de aangescherpte maatregelen met het verbod op evenementen, zijn we genoodzaakt om de wandeltocht te verplaatsen naar 2021

Ben jij nog op zoek naar een startbewijs voor de uitgestelde editie in 2021? Kijk dan of je er eentje kunt vinden via ons vraag en aanbod-platform.


GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Je kunt je ook als groep (minimaal 5 tot maximaal 50 personen) inschrijven! Voor een groepsinschrijving worden dezelfde tarieven per persoon gehanteerd als de tarieven voor een individuele inschrijving. 

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

DEELNAMEPAKKET

Bij de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Een unieke georganiseerde wandeling door Haarlem
  • Volledig uitgestippelde route 
  • Het startbewijs wordt voor het evenement opgestuurd
  • Versnaperingen voor onderweg
  • Een unieke Urban Walk Haarlem herinnering
  • Medische assistentie
Urban Walk Haarlem afgelast

De Urban Walk Haarlem gaat zondag 8 november niet door. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 en het verbod op evenementen wordt de Urban Walk Haarlem verplaatst naar 2021. Alle startbewijzen blijven geldig voor deze volgende editie.

Lees meer