Inschrijven

ONLINE INSCHRIJVEN

De tweede editie van de Urban Walk Haarlem vindt plaats op zondag 5 maart 2023Ontdek de mooiste highlights van Haarlem per voet. De routes bestaan uit een mix van cultuur, architectuur en onontdekte pareltjes.

Tarieven

0-5 jaar     Gratis     Aanmelding is niet nodig
6-11 jaar     €6,50  
Vanaf 12 jaar     €22,00  


Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. Het is momenteel niet mogelijk je in te schrijven voor de Urban Walk Haarlem. 

Let op! Deze pagina bevat informatie over de tweede editie van de Urban Walk Haarlem in 2023. In de aanloop naar het evenement zal de website aangepast worden. 

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Je kunt je ook als groep (minimaal 10 tot maximaal 50 personen) inschrijven! Voor een groepsinschrijving worden dezelfde tarieven per persoon gehanteerd als de tarieven voor een individuele inschrijving. 

Het is niet meer mogelijk om als groep in te schrijven voor de Urban Walk Haarlem op zondag 5 maart. 

DEELNAMEPAKKET

Bij de inschrijving is het volgende inbegrepen:

 • Een unieke georganiseerde wandeling door Haarlem
 • Volledig uitgepijlde route met uitzonderlijk te bezoeken locaties 
 • De stempelkaart kun je op de dag van het evenement ophalen op het evenemententerrein
 • Gezellige en goed bereikbare start- en finishlocatie
 • Heerlijke koffie of thee op één van de stempelposten
 • Een lekker Haarlems Halletje (koek) op één van de stempelposten
 • Een gezond stuk fruit op één van de stempelposten
 • Een unieke Urban Walk Haarlem herinnering
 • Medische assistentie

Korte en lange route

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een wandeling van ongeveer 12 (korte route) of ongeveer 20 km (lange route). De korte route is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de lange route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen. Let op: houdt hierbij altijd rekening met de openings- en sluitingstijden van de verzorgingsposten en finish. Zorg dat je op tijd de verschillende punten gepasseerd bent.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in startblokken.

Goede doel: Nationaal MS Fonds

Steun Gwen in haar strijd tegen MS en loop mee met de Urban Walk Series! Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS en strijden we voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS. Zowel nu als in de toekomst! 

Kom ook in beweging en doe mee! Je kunt op twee manieren helpen.

 • Doneer bij jouw inschrijving op deze website!
 • Ga naar walkforms.nl, kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan €150,-? Dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs. 

Tip: meld je aan als groep en combineer gezelligheid met je inzet voor een beter leven voor mensen met MS. Zo wordt wandelen nóg leuker!

Lees hier meer over het Nationaal MS Fonds.