Haarlem krijgt ook een Urban Walk

images

We hebben leuk nieuws! Haarlem krijgt ook een Urban Walk! Volgens de laatste richtlijnen kunnen we op zondag 8 november de eerste editie van de Urban Walk Haarlem organiseren. Tijdens deze unieke wandeltocht lopen wandelaars langs bekende highlights in de stad, maar worden ook verrast door de onontdekte pareltjes van de stad.

Urban Walk Haarlem
Dit jaar kunnen wandelliefhebbers voor het eerst deelnemen aan de Urban Walk in Haarlem. De Urban Walk Haarlem is een unieke stadswandeling langs bekende, maar ook minder bekende locaties in de stad waar je zelf niet snel (binnen)komt. Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van 20 of 12 km door de stad. Na afloop van de wandeltocht ontvangen alle deelnemers een uniek aandenken aan de mooie wandeling.

Urban Walk Series
De Haarlem Urban Walk is onderdeel van de Urban Walk Serie, een reeks van wandelevenementen in de volgende steden: Den Haag, Groningen, Breda, Rotterdam en Utrecht. Met deze wandeltochten verken je de mooiste steden van Nederland te voet. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kunnen de wandelaars onbezorgd genieten van al het moois dat deze steden te bieden hebben.

We Are Walking
Elk jaar organiseert We Are Walking meerdere wandelevenementen in Nederland voor de gepassioneerde wandelliefhebber. Met deze wandeltochten verken je de mooiste plekken van Nederland te voet. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kunnen de wandelaars onbezorgd genieten van al het moois het land te bieden heeft. Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld. Het is de makkelijkste manier om te bewegen samen met je familie en vrienden. Wandelaars van alle leeftijden kunnen hun eigen tempo en afstand bepalen om verschillende prachtige regio’s te (her)ontdekken!

Om het evenement soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. De inschrijving voor de Urban walk Rotterdam is vanaf vandaag geopend. Schrijf je hier in.